O nama

Konstruktiva

U Konstruktivi se se grade kvalitetni projekti, tim posvećenih saradnika i dugoročni odnosi sa investitorima.

Utemeljeni smo u našoj posvećenosti principima poštenja i integriteta. Držimo datu reč i zasnivamo odnose sa klijentima, projektantima i podizvođačima zasnovane na obostranom poštovanju i benefitima.

Izgrađujemo svaki objekat kao da je naš. Bez obzira na veličinu ili obim projekta, cilj nam je da svaki put prevaziđemo očekivanja.

Svakoga dana postajemo sve jača i savremenija kompanija koja može da odgovori na najviše zahteve u građevinarstvu.

pogon-za-preciscavanje-otpadnih-voda-kanjiza11
Misija

Naša je misija da svojim klijentima i poslovnim partnerima ponudimo usluge vrhunskog nivoa, potpuno prilagođene njihovim željama i potrebama.
Nastojimo da proširimo krug korisnika naših usluga, koji će umeti da vrednuju našu rešenost da ponudimo najkvalitetnije usluge, kao i da prepoznaju naš pristup poslovanju. To znači da im pružimo vrhunski izvedene radove pod najpovoljnijim uslovima.

Vizija

Naša je vizija da budemo vodeća kompanija na tržištu Srbije u delu poslova koji se odnose prvenstveno na izradu svih vrsta armirano betonskih konstrukcija, kao i ostalih građevinskih radova.
Želimo da nas potencijalni investitori i budući klijenti prepoznaju kao pouzdanog i odgovornog partnera, koji kvalitetom, zadatim rokovima , dobrom organizacijom, urednim i bezbednim radom, njihove projekte dovodi do zahtevanog i željenog nivoa.

Naši ciljevi su:

– Profitabilno poslovanje uz dostazanje poslovne izvrsnosti
– Stalno unapređenje poslovanja usvajanjem najsavremenijih znanja i njihovom efikasnom primenom
– Kontinualno usavršavanje stručnih kadrova

Strategija razvoja našeg preduzeća bazira se na efikasnom i konzistentnom pristupu tržištu, na stalnom praćenju i korišćenju savremenih tehnoliških metoda i postupaka u rešavanju i najkomplikovanijih zadataka i na sistematskom i planskom unapređivanju kadrovskog potencijala.

Sertifikati